سرطان خون چیست؟
یکی از بیماری های خطرناک و البته کشنده که در صورت عدم رسیدگی می تواند تهدیدی جدی برای سلامت افراد به شمار آید بیماری با نام سرطان خون است که در اصطلاح پزشکی به آن لوسمی هم گفته میشود.
معمولاً این عارضه با تخریب گلبول های سفید، گلبول های قرمز و پلاکت های خون ایجاد میشود و در چنین شرایطی عملکرد طبیعی خون از بین رفته و بدن توانایی مقابله با عفونت ها را نخواهد داشت.
در این شرایط افراد مشکلاتی مانند خونریزی های شدید را تجربه کرده و بدن نمی تواند واکنش درستی در چنین شرایط خاص داشته باشد.
پزشکان و محققان بر این باورند که دلیلی قطعی و مشخص برای بروز سرطان خون وجود ندارد اما گاهی عملکرد غیر طبیعی بدن می تواند عاملی برای بروز این آسیب باشد.
باید بدانید که عوامل ژنتیکی و ارثی می تواند افراد سالم را در برابر این خطر تهدید کند.
همچنین ضعف شدید سیستم ایمنی بدن و عفونت های خاصی که در نواحی حساس بدن اتفاق می افتد می تواند عاملی برای این عارضه باشد.
امروزه پزشکان و متخصصان آلودگی هوا و وجود آلاینده های خطرناک را در هوا عاملی برای بروز این عارضه می دانند و معتقدند که ارتباط مستقیمی با بیماری های خطرناک مانند سرطان خون دارد.
البته باید بدانید که داشتن تنش ها و استرس های پی در پی و عادات غذایی ناسالم در کنار مصرف بیش از حد سیگار و مشروبات الکلی همگی عاملی جدی و مهم برای ابتلا به سرطان خون می باشند.
با این حال بروز بیماری های خاص مانند لوسمی به صورت ناگهانی اتفاق می افتد و ممکن است فرد هیچگونه نقشی در بروز این آسیب نداشته باشد.
پزشکان و محققان توصیه دارند که علائم اولیه این بیماری را بشناسید تا در صورت مواجهه با هر کدام از شواهد بتوانید هر چه سریع تر به پزشک مراجعه نمایید.
اگر آسیب ها و بیماری های خاص مانند لوسمی یا سرطان خون به موقع و در مراحل اولیه کنترل و درمان شود فرد بیمار آسیب ها و خطرات جانبی را متحمل نخواهد شد و روند بهبود با سرعت و موفقیت بیشتر طی میشود.
پزشکان و متخصصان معتقدند که هرگونه تورم در غدد لنفاوی و کم خونی می تواند از علائم و نشانه های اصلی سرطان خون باشد.
البته بزرگ شدن کبد و طحال و بروز عفونت های مکرر در دوره های درمانی طولانی مدت نیز از علائم سرطان خون خواهد بود، وجود لکه های قرمز کوچک نیز از دیگر علائمی است که ممکن است پس از ابتلا به سرطان خون با آن مواجه شوید.
با این حال زمانی که سرطان خون اتفاق می افتد سیستم عصبی بدن فعالیت خود را به درستی انجام نخواهد داد و ممکن است باعث از بین رفتن تعادل شده و احساس گیجی و منگی مداوم شدت بگیرد.
تشنج، استفراغ و حالت تهوع و هرگونه علائم ناخوشایند و البته طولانی مدت از اثرات بیماری خاصی مانند سرطان خون است که باید به محض مشاهده هر کدام از آنها برای بررسی های بیشتر به پزشک مراجعه کنید.
اگر پس از مشاهده علائم ذکر شده به پزشک مراجعه کنید متخصصان در قدم اول چندین آزمایش را برای شما در نظر گرفته تا به واسطه دریافت نتیجه دقیق متوجه شوند که این آسیب ها نشات گرفته از کدام بیماری می باشند.
اگر پزشکان با سرطان خون مواجه شوند سعی دارند تا هر چه سریع تر روش های کنترلی و درمانی را انجام داده تا از بیشتر شدن عارضه پیشآمده جلوگیری نمایند.
باید بدانید که گاها پزشکان در کنار استفاده از روش های معمول مانند دارو درمانی سعی دارند تا با شیمی درمانی عارضه پیش آمده را نیز تا حد بیشتری کنترل کنند و این امر باعث میشود تا رشد سلول های سرطانی متوقف شود.
در دیگر موارد پزشکان ایمونوتراپی را نیز مناسب دانسته و با تزریق آنتی بادی به سلول های بدن می توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.
در مواردی پزشکان برای درمان سرطان خون از پرتودرمانی استفاده می کنند که می تواند خیلی متمرکز و با انرژی بالاتر سلول های سرطانی را از بین ببرد و از رشد و تکثیر مجدد آنها جلوگیری خواهد کرد.
با این حال پزشکان تمامی تلاش خود را به کار خواهند گرفت تا افراد مبتلا به سرطان خون را از عوارض بیشتر و مهلک محفوظ بدارند و با توجه به شرایط جسمانی افراد بهترین روش درمانی را انتخاب کرده و در پیش می گیرند.
با این روش بسیاری از بیماران روند بهبودی را با سرعت بالا طی کرده و از خطرات جانبی این عارضه در امان خواهند بود.
تمامی این شرایط زمانی کاربرد دارد که شما خیلی سریع و به محض مشاهده علائم اولیه به پزشک مراجعه نمایید.
زیرا اگر این بیماری در بدن گسترش پیدا کند سایر اندام های حیاتی بدن را با اختلال مواجه کرده و قطعاً روند درمان بسیار دشوار میشود و فرد باید دوره های درمانی طولانی مدت و پر عارضه را نیز در پیش بگیرد.
سرطان چیست؟
یکی از بیماری های شایع که جامعه بشری امروزه تا حد زیادی با آن درگیر است سرطان نام دارد که ممکن است در نواحی مختلف بدن اتفاق بیفتد.
تعریف جامع و کلی برای سرطان اینگونه بیان میشود که سرطان نوعی بیماری است که از تکثیر غیر طبیعی و غیر مجاز سلول های بدن نشأت می گیرد.
تمامی تقسیمات سلولی در بدن طبق نظم خاصی انجام میشود و هر گونه اختلال در روند کار آنها منجر به بروز توده های سلولی بزرگتر شده که به نوعی سرطان تبدیل خواهند شد.
با این حال باید بدانید ژن هایی که در هر سلول قرار می گیرند دستورات لازم را صادر می کنند و هرگونه جهش ژنی می تواند منجر به تقسیمات سلولی بی رویه شده و فرد توده های خوش خیم و بدخیم را در سایر نقاط بدن تجربه می کند.
با ما همراه باشید تا اطلاعات کلیدی را در مورد سرطان برای شما بازگو کنیم تا متوجه شوید که این عارضه چگونه اتفاق می افتد و چه طور می توان از بروز آن جلوگیری کرد.
قبل از هر چیز باید بدانید که مهم ترین نکته در مورد سرطان این است که این عارضه در نقطه خاصی از بدن شروع میشود اما ممکن است به سایر بخش ها انتقال پیدا کرده و اصطلاحاً سرطان دچار متاستاتیک میشود.
این فرایند منجر به انتقال سلول های سرطانی به سایر بخش های بدن شده در قسمت های مختلف شروع به رشد خواهند کرد.
با این حال پزشکان بروز توده های خوش خیم و بدخیم در نواحی مختلف بدن را بسیار جدی و خطرناک دانسته و معتقدند که باید خیلی سریع از بدن خارج شوند.
اما بهتر است با علائم و نشانه های شایع سرطان آشنا باشید تا مبادا از کنار این عوارض ساده گذر کنید.
پزشکان هرگونه تغییرات غیر عادی در ناحیه روده و مثانه را نیز نشأت گرفته از سرطان می دانند، همچنین گلو دردهای مداوم و پیوسته و یا وجود خونریزی و یا ترشحات غیرعادی در بدن می تواند از نشانه های این عارضه باشد.
برخی از بانوان توده های خاصی را در پستان و آقایان در بیضه ها تجربه می کنند و گاه ممکن است مشکلاتی مانند سوء هاضمه و مشکل در بلع را نیز داشته باشند.
اگر به صورت اتفاقی فرد دچار سرفه های شدید و آیا گرفتگی صدا میشوید احتمال بروز سرطان در نواحی مختلف بدن را افزایش می دهد.
اما مسئله مهم این است که سرطان در نواحی مختلف بدن معمولا با نشانه های خاصی همراه است و تمامی علائم برای توده های سرطانی یکسان نخواهد بود.
بهتر است که علائم و نشانه های سرطان را بشناسید تا در صورت مواجهه با هر کدام از آنها برای بررسی وضعیت سلامتی خود به پزشک مراجعه نمایید.
متخصصان و پزشکان از دست رفتن ناگهانی اشتها و کاهش وزن غیر منتظره را خطرناک می دانند و معتقدند که اگر دردهای استخوانی به صورت اتفاقی به سراغتان می آید باید حتماً بررسی شوند.
خستگی های مداوم، تب غیر منتظره، حالت تهوع استفراغ همچنین تکرر عفونت در عین درمان می تواند از نشانه های این عارضه باشد.
با این حال بهتر است که همین علائم ساده و گاها زودگذر را جدی گرفته و برای انجام چکاپ هایی ماهانه و سالانه به پزشکان متخصص مراجعه کنید.
بهتر است که انواع سرطان را بشناسید و بدانید که هر سرطان در بخش های مختلف بدن با چه نام پزشکی مطرح میشود.
کارسینوما نوعی سرطان است که معمولاً در بافت ریه، روده بزرگ و تخمدان ها ظاهر میشود و گاها پوست و یا لوزالمعده را نیز درگیر کند.
دست دوم از انواع سرطان ها سارکوما نامیده میشوند که معمولاً بخش های استخوانی و غضروفی را درگیر کرده و عضلات، چربی ها و بافت های مرتبط را نیز درگیر خواهد کرد.
لوسمی نیز نوعی سرطان است که بافت های خون ساز بدن را هدف قرار می دهد و معمولاً تخریب اصلی بر روی سلول های خونی اتفاق می افتد.
نوع دیگری از سرطان ها را با نام لنفوم می شناسند این سرطان ها معمولاً مربوط به گلبول های سفید می باشند که سیستم ایمنی بدن را به صورت جدی به خطر انداخته و همین امر باعث بروز مشکلات جسمانی بسیار شدید خواهد شد.
برخی از انواع سرطان ها مانند ملانوما به بافت های حساس تر حمله کرده و ممکن است به ساختار چشم آسیب برسانند.
همچنین هرگونه سرطان در سیستم عصبی مرکزی می تواند بخش های حساس بدن مانند مغز و نخاع را تحت تاثیر منفی قرار داده و به عارضه ای بزرگ و خطر آفرین تبدیل خواهد شد.
با این حال پس از بروز سرطان زمانی که پزشک منطقه رشد توده را تشخیص می دهند سعی دارند تا با توجه به جنس توده اقدامات لازم را جهت خارج کردن آن از بدن انجام دهند.
در مواردی پزشکان با جراحی های پیشرفته تر توده را از بدن خارج کرده و با سایر روش های درمانی مانند شیمی درمانی و پرتودرمانی سعی دارند تا سلول های باقیمانده را خیلی سریع از بین ببرند.
در موارد زیادی سرطان قابل درمان است اما این شرایط زمانی اتفاق می افتد که عارضه مربوطه خیلی سریع کنترل و درمان شود.
تشخیص سرطان خون
زمانی که پزشکان با بررسی شواهد بیماری به وجود هرگونه سرطان مشکوک میشوند از روش های گوناگون استفاده می کنند تا خیلی راحت تر تشخیص دهند علت به وجود آمدن این عارضه چیست و تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا بتوانند عارضه پیش آمده را کنترل و درمان کنند.
اما زمانی که متخصصان سعی دارند روش های درمانی موثر را آغاز کنند ابتدا به دنبال روش های تشخیصی دقیق هستند تا با کمترین عوارض بتوانند بهترین روش های تشخیصی را نیز به انجام برسانند.
با این شرایط پزشکان خیلی دقیق تر می توانند روند درمان انواع سرطان را آغاز کرده و فرد را از خطرات بسیار جدید محفوظ می دارند.
یکی از شدیدترین عوارض جسمانی که ممکن است برای هر شخص اتفاق بیفتد سرطان خون است که قطعاً پزشکان با روش های مختلف سعی در بررسی این عارضه دارند تا به طور قطعی تشخیص دهند که بیماری به وجود آمده چیست و چگونه می توان آن را درمان کرد.
اگر متخصصان با بررسی علائم پیش آمده به وجود سرطان خون مشکوک شوند تمامی راه های دقیق را برای بررسی کردن تعداد.
اندازه و شکل سلول های ساخته شده در مغز استخوان در پیش می گیرند تا متوجه شوند که آیا سرطان پیش آمده سرطان خون است و یا مربوط به سایر آسیب های دیگر میشود.
ساده ترین و اولین روش های تشخیصی برای تعیین سرطان در بدن افراد این است که پزشکان علائم حیاتی شخص را بررسی کرده تا متوجه شوند که آیا شخص با تب، تنگی نفس و تپش قلب مواجه است یا خیر، معمولاً کبودی پوست و رنگ پریدگی می تواند از علائم این عارضه باشد.
پزشکان ناحیه گردن، زیر بغل و کشاله ران را که گره های لنفاوی در آنجا حضور دارند بررسی کرده تا در صورت متورم و یا بزرگ شدن آنها بتوانند به نتیجه گیری دقیق تری برسند.
پزشکان تمامی بخش های بدن به ویژه دهان و لثه را معاینه کرده تا با بررسی میزان عفونت ها و یا خونریزی های احتمالی اطلاعات لازم را کسب کنند.
برخی از افراد ممکن است از علائم اولیه سرطان با بزرگی شکم مواجه شوند که قطعاً می تواند علاوه بر آسیب های جانبی برای فرد دردسرهای زیادی را به همراه آورد.
پزشکان درد در استخوان بندی افراد را از علائم این عارضه دانسته و تک تک شواهد را به صورت دقیق بررسی می کنند تا بتوانند نتیجه گیری دقیقی را به دست آورند.
یکی از روش های کاربردی برای تشخیص و بررسی سرطان خون این است که پزشکان تعداد گلبول های سفید، گلبول های قرمز و پلاکت ها را بررسی می کنند که به این واسطه هرگونه آسیب در سلول های خونی ارزیابی میشود و پزشکان خیلی دقیق می توانند از وجود مشکلاتی مانند لوسمی مطمئن شوند.
در مواردی پزشکان برای تشخیص سرطان خون بررسی مغز استخوان را نیز مناسب می دانند و با نمونه گیری از مغز استخوان و انجام آزمایشات دقیق تر می توانند اطلاعات لازم را کسب کنند.
همچنین پزشکان با نمونه برداری از غدد لنفاوی می توانند میزان و نوع آسیب ها را شناسایی کرده و حتی سرعت رشد سلول های سرطانی را نیز به طور واضح مشخص می کنند.
اگر پزشکان از حضور مشکلاتی مانند سرطان خون تا حدود مطلع باشند دیگر نیازی به نمونه برداری نیست و سعی دارند با عکس برداری و با استفاده از اشعه ایکس بخش های مختلف بدن را بررسی کرده تا هرگونه توده های احتمالی را مشاهده کنند.
همچنین سی تی اسکن و ام آر آی و سونوگرافی نیز از روش های موثر برای بررسی و تشخیص سرطان خون می باشد و پزشکان با توجه به وضعیت بیمار سعی دارند تا از روش های مطمئن و کاربردی استفاده کنند.
تمامی روش های ذکر شده راهی موثر برای بررسی آسیب های جسمانی می باشند اما اینکه پزشکان کدام روش را برای تشخیص سرطان خون استفاده کنند بستگی به وضعیت جسمانی بیمار و علائم و عوارضی دارد که به واسطه این بیماری در بدن ظهور پیدا می کند.
اگر پزشک روش های تشخیصی مختلف را برای شما در نظر می گیرند بهتر است با مراجعه به مراکز برتر تمامی آزمایشات و خواسته پزشک را انجام داده تا خیلی سریع بتوانید از شدت گرفته بیماری مربوطه جلوگیری نمایید.
با گسترش علم و وجود دستگاه های پیشرفته تمامی فرایندهایی که برای تشخیص سرطان خون و سایر بیماری های مشابه انجام میشود کاملاً دقیق و بدون خطا می باشد و پزشکان می توانند با اطمینان به نتیجه به دست آمده خیلی واضح و دقیق تشخیص دهند که چه نوع بیماری شخص را با آسیب مواجه کرده است.
همچنین پزشکان خیلی سریع و دقیق می توانند فرآیندهای درمانی را آغاز کرده و سلامت شخص را به طور کامل حفظ می کنند.
آزمایش سرطان خون شامل چه آزمایش هایی است؟
یکی از شایع ترین و البته نگران کننده ترین بیماری هایی که امروزه در سراسر دنیا افراد مختلف با آن مواجه هستند سرطان است که ممکن است در بخش های مختلف بدن پدیدار شده و عوارض و آسیب های زیادی را نیز به همراه آورد.
یکی از شایع ترین انواع سرطان مربوط به سرطان خون است که پزشکان این عارضه را بسیار جدی اما قابل درمان دانسته و سعی دارند که با آزمایشات مختلف شدت و میزان بیماری را خیلی دقیق مشخص کنند.
پزشکان برای تشخیص دقیق سرطان خون بهترین روش ها را انتخاب می کنند که از بهترین آنها می توان به آزمایش خون اشاره کرد.
زمانی که آزمایش خون انجام میشود پزشکان خیلی دقیق می توانند شمارش کامل سلول های خونی را به انجام رسانده و به این واسطه اطلاعات بسیار دقیقی از وضعیت جسمانی افراد حاصل میشود.
در این آزمایشات تعداد گلبول های قرمز و گلبول های سفید و پلاکت موجود در خون مورد شمارش قرار می گیرد و به این واسطه پزشک متوجه خواهد شد که چگونه فرایندی در مغز استخوان در حال انجام است.
همچنین اگر نمونه خون در زیر میکروسکوپ های بسیار قوی مشاهده شود هرگونه سلول های غیر عادی در خون به راحتی قابل مشاهده خواهند بود.
حتی پزشکان می توانند شکل و فرم اصلی سلول ها را بررسی کرده و اگر علائم نامناسبی مشاهده شود خیلی سریع تر می توانند روند درمان را آغاز کنند.
نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که با انجام آزمایش سرطان خون پزشکان خیلی راحت می توانند روند رشد سلول های سرطانی را نیز بررسی نمایند.
در این آزمایشات حتی تعداد و حجم سلول های غیر عادی مشخص میشود و پزشکان می توانند حتی سایر بخش های بدن را نیز مورد ارزیابی قرار دهند.
با یک آزمایش خون علاوه بر بررسی این بیماری عملکرد سایر اعضای حیاتی بدن مانند کبد و طحال مورد ارزیابی قرار می گیرد و به این واسطه پزشکان متوجه خواهند شد که این بیماری تا چه حد در بدن شخص رشد کرده است.
نکته قابل توجه در مورد بیماری به نام سرطان خون این است که تنها یک مدل و یک شکلی نخواهد بود بلکه تنوع زیادی دارد که به واسطه انجام آزمایش های تخصصی پزشکان می توانند نوع بیماری را نیز تشخیص دهند.
با این حال باید بدانید که انجام آزمایش سرطان خون اطلاعات بسیار دقیقی را در اختیار پزشک قرار می دهد و تنها کافی است که پزشکان بدانند که چه فاکتورهایی باید ارزیابی شود تا پس از آن بتوانند با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی که در اختیار دارند وضعیت جسمانی افراد نیز بررسی کنند.
روند انجام آزمایش سرطان خون با دقت و مهارت بسیار زیاد در کلینیک های معتبر انجام میشود و به این واسطه پزشکان می توانند هر چه دقیق تر و سریع تر فرایند تشخیص را به انجام رسانده و روند درمان را آغاز می کنند.
پس از انجام آزمایشات تخصصی برای بررسی سرطان خون یکی از فاکتورهای مهمی که مورد ارزیابی قرار می گیرد میزان و مقدار پروتئینی است که در خون جریان دارد.
اگر این پروتئین ها غیر طبیعی باشند می تواند نشان دهنده نقص سیستم ایمنی باشد و به این واسطه پزشکان می توانند سایر بیماری های داخلی را نیز تشخیص دهند.
توجه داشته باشید که برخی از این آزمایشات به صورت تخصصی اقدام به بررسی انواع تومور ها می کند و به این واسطه پزشک متوجه خواهد شد که تومور مربوطه از چه جنسی است و روند رشد و انتشار آن چگونه صورت می گیرد.
اینکه پزشکان از چه روش آزمایشی برای بررسی سرطان خون استفاده کنند بستگی به وضعیت جسمانی بیمار دارد.
گاها علائم و عوارض آن قدر شدید و پیشرفته است که حتی نیازی به انجام آزمایش نیست اما در مواردی علائم پیش آمده بسیار خفیف و پنهان می باشند و پزشکان به این واسطه سعی دارند تا با انجام آزمایشات دقیق تر بررسی کنند که علت مشکل پیش آمده چیست.
هرگونه خطا در روند درمان افراد می تواند عواقب زیادی برای آنها به همراه داشته باشد.
به همین دلیل پزشکان فرآیند آزمایش سرطان را به صورت تخصصی برای تمامی بیماران مستعد این عارضه الزامی دانسته و معتقدند که به این واسطه خیلی سریع می توانند هرگونه مشکل پیش آمده را تشخیص داده و روند درمان را آغاز کنند.
این مسئله بسیار مهم است که پزشکان تشخیص بدون نقص داشته باشند زیرا با سلامت افراد در ارتباط بوده و شخص با کمترین عوارض جانبی می تواند فرآیند درمان را آغاز کند.
پزشکان برای تشخیص سرطان خون با یک آزمایش خون ساده می توانند روند تشخیص خود را آغاز نمایند، اما در مراحلی اگر نتیجه آزمایش دقیق نباشد سایر روش های آزمایشی مانند بیوپسی از مغز استخوان نیز انجام میشود.
با این حال پزشکان در موارد زیادی تصویربرداری را روش کم خطر اما موثر دانسته و سعی دارند از تمامی روش های مناسب برای تشخیص بیماری استفاده کنند.
این امر باعث میشود تا پزشکان بتوانند نظر و تشخیص خود را خیلی دقیق به بیماران اعلام کرده و با کمترین عوارض می توانند از سلامت شخص محافظت نمایند.
چه زمانی به دکتر مراجعه کنیم و در چه صورتی آزمایش سرطان خون دهیم؟
بروز هرگونه عوارض جسمانی ممکن است برای برخی از افراد نگران کننده باشد و به دنبال روش های تشخیصی هستند تا علت آسیب پیش آمده را هرچه سریع تر متوجه شوند.
عموم پزشکان و متخصصان سعی دارند تا با روش های گوناگون علائم و نشانه های بیماری های خطرناک را به افراد معرفی کرده تا در صورت مواجهه با هر کدام از آنها سریع تر به پزشک مراجعه نمایند.
زیرا در این صورت اگر عارضه و بیماری خاصی در بدن شخص به وجود آمده باشد خیلی سریع کنترل میشود و فرآیند درمان آسان تر انجام خواهد شد.
تمامی پزشکان کاهش وزن ناگهانی و عرق ریزی شبانه و البته خستگی های مداوم را چندان طبیعی نمی دانند و معتقدند که اگر شخص به راحتی کبود میشود و یا خونریزی های مداوم را تجربه می کند باید انواع آزمایشات را انجام دهد.
یک آزمایش ساده به شما کمک می کند تا خیلی راحت از وضعیت جسمانی خود مطلع شوید.
در این آزمایش خون پزشکان با بررسی تعداد گلبول های ساخته شده در مغز استخوان متوجه خواهند شد که آیا عارضه ای خطرناک مانند سرطان خون برای شخص به وجود آمده است یا خیر.
توجه داشته باشید که سرطان خون در شمار بیماری هایی است که به سرعت در بدن پیشروی کرده و می تواند سایر اندام های حیاتی را نیز به شدت درگیر کند.
به همین دلیل پزشکان توصیه دارند به محض مشاهده هر کدام از علائم ذکر شده سریعاً به پزشک مراجعه کرده و با یک آزمایش از وضعیت جسمانی خود مطلع شوید.
به طور کلی افراد مبتلا به سرطان خون به دلیل اختلالات ایجاد شده در گلبول های قرمز ممکن است اکسیژن رسانی به سایر بخش های مختلف بدن را به کندی تجربه کنند و این امر باعث میشود تا فرد حتی پس از داشتن خواب و در زمان استراحت باز هم احساس خستگی خواهد داشت.
همچنین اگر به راحتی و با کوچکترین ضربه پوست شما کبود میشود یا دچار خونریزی می گردد باید بدانید که میزان پلاکت ها در بدن شما بسیار محدود است و به اندازه ای است که حتی نمی توانند جلوی خونریزی های ساده را بگیرند.
همچنین بروز عفونت های مکرر در بخش های مختلف بدن نشان می دهد که حتما در روند تولید و تعداد گلبول های سفید اختلال ایجاد شده و به همین دلیل است که پاسخ ایمنی درست در بخش آسیب دیده اعمال نمی گردد و میکروب ها خیلی سریع می توانند در بخش های مختلف بدن اثرگذار باشند.
با این حال پزشکان هرگونه اختلال در تعداد، نوع و عملکرد گلبول های قرمز، گلبول های سفید و پلاکت ها را بسیار خطرناک دانسته و معتقدند که درصد بسیار زیادی از افراد با وجود این عوارض با سرطان خون مواجه هستند.
ممکن است هرگز متوجه این بیماری خاموش نشوند تا زمانی که در بدن شدت گرفته و عوارض و علائم آن در حد بسیار شدید در بدن بروز پیدا می کند.
برخی از افراد ممکن است در طول شب به طور پیوسته عرق کردن را تجربه کنند، معمولا تعریق به واسطه فعالیت های جسمانی زیاد اتفاق می افتد اما اگر در زمان استراحت چنین پدیده ای را تجربه می کنید باید بدانید که از علائم شایع سرطان خون می باشد.
این امر نشان می دهد که بدن شما با عوامل بیماری زا به صورت دائمی در حال مبارزه است و فشار مضاعفی را بر بخش های مختلف بدن ایجاد می کند.
متخصصان تمامی این علائم را بسیار جدی دانسته و معتقدند که اگر با یک یا چند مورد از آنها مواجه هستید حتماً با یک آزمایش ساده از وضعیت خود مطلع شوید تا مبادا با دردسرهای بیشتر این بیماری مواجه شوید.
متخصصان بر این باورند که هرگونه علائم نامعقول بدن نشانه ای از بیماری های خاص می باشد و به هیچ عنوان نباید ساده از کنار آنها گذر کنید.
اگر متوجه میشوید که علائم ناخوشایند در بدن شما رخ می دهد و نمی توانید وضعیت خود را به حالت عادی بازگردانید باید بدانید که بدن شما در حال مبارزه با یک بیماری است و ممکن است مشکلات جدی و حاد مانند سرطان خون برای شخص به وجود آمده باشد.
با این حال بهتر است که هر چه سریع تر جهت بررسی آسیب های پیش آمده به پزشک مراجعه کنید و متخصصان با روش های تشخیصی کاربردی مانند آزمایش سرطان خون می توانند شما را از وضعیت جسمانی که دارید مطلع کنند.
اگر به هر دلیلی شخص با بیماری های خاص مانند سرطان خون مواجه باشد بهتر است در مراحل ابتدایی درمان شود و اگر این عارضه به سایر بخش های مختلف بدن برسد کنترل و بهبود بیماری کار بسیار سختی خواهد شد.
در مواردی پزشکان نمی توانند روش های درمانی خاص را انجام دهند زیرا می دانند که برخی از روش های درمانی کاملا بی نتیجه بوده و حتی ممکن است عوارض بیشتر را برای فرد به همراه آورد.
در هر صورت بهتر است که از سلامت خود محافظت کرده و با مشاهده علائم بیماری سریع تر به پزشک مراجعه کنید.