زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، ما بین پسیان و میدان الف، پلاک 98 شماره تماس 02122654369 _ 02122654370

آدرس :

زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، ما بین پسیان و میدان الف، پلاک 98

هپاتیت

آزمایش هپاتیت

از هپاتیت چه می دانید؟ بروز هرگونه بیماری و آسیب در بخش‌ های مختلف بدن قطعا نوعی عارضه به شمار می‌ آید که هر کدام با نام های پزشکی و علمی خاص شناخته میشوند. زمانی که برای انجام آزمایش به پزشک مراجعه می کنید متخصصان چندین آیتم را برای شما در نظر گرفته و پس […]

از هپاتیت چه می دانید؟

بروز هرگونه بیماری و آسیب در بخش‌ های مختلف بدن قطعا نوعی عارضه به شمار می‌ آید که هر کدام با نام های پزشکی و علمی خاص شناخته میشوند.

زمانی که برای انجام آزمایش به پزشک مراجعه می کنید متخصصان چندین آیتم را برای شما در نظر گرفته و پس از مراجعه به آزمایشگاه طبق نسخه موارد و فاکتورهای ذکر شده بررسی میشوند.

یکی از مهم ترین فاکتور هایی که در یک آزمایش مورد ارزیابی قرار می‌ گیرد بیماری خاصی به نام هپاتیت است.

باید بدانید که هپاتیت مربوط به بیماری در ناحیه کبد است و به معنی التهاب در پارانشیم کبد می باشد.

دلایل مختلفی می‌تواند منجر به بروز این عارضه شود که برخی از آنها قابلیت سرایت داشته و برخی دیگر مسری نیستند.

همواره باید بدانید که هر گونه عادات ناسالم و داشتن برخی از بیماری ها به صورت زمینه ای و یا طی کردن دوره های درمان می تواند عاملی برای بروز هپاتیت باشد.

در این مقاله به طور مفصل برای شما بازگو خواهیم کرد که هپاتیت چیست، چگونه مشخص و تعیین میشود و راه درمان آن چگونه خواهد بود.

همانطور که می‌ دانید کبد نقش بسیار مهمی در سلامت بدن ایفا می کند و مسئولیت دفع سموم و پاکسازی خون را برعهده دارد.

انواع بیماری های التهابی و انواع ویروس ها آسیب های جدی را به ناحیه کبد وارد می کنند و اصطلاحاً فرد با بیماری هپاتیت مواجه خواهد شد که می‌ تواند باعث تخریب این عضو حیاتی شود.

هپاتیت تنوع زیادی دارد و هر فرد با توجه به وضعیت جسمانی که دارد این عارضه را با شدت متفاوت تجربه خواهد کرد.

باید بدانید که ابتلاء به بیماری هپاتیت برای سلامتی بسیار خطرناک است و تمامی پزشکان و متخصصان توصیه می کنند که از هر گونه عوامل ایجاد کننده هپاتیت در بدن دوری کرده و از سلامت خود به خوبی مراقبت نمایید.

پزشکان و متخصصان هپاتیت را عامل اصلی برای نابودی و از کار افتادگی کبد می دانند و معتقدند که اگر این عضو حیاتی عملکرد صحیح خود را از دست بدهد اختلالات زیادی برای سلامتی به وجود آمده و می تواند تعادل بدن را برهم بزند.

هر چند که هپاتیت با علائم و نشانه هایی همراه است و می توانید خیلی راحت از وجود این عارضه مطلع شوید.

از شایع ترین علائم بروز هپاتیت برای هر شخص می توان به خستگی و ضعف اشاره کرد، این افراد معمولاً تیره شدن ادرار را تجربه کرده و بی اشتهایی و تهوع را نیز در طی روز تجربه می کنند.

لازم به ذکر است تمامی این علائم در کودکان با شدت بالاتری رخ می‌ دهد که البته این عارضه معمولا در سنین ۱۵ تا ۳۰ سالگی در بین افراد بسیار شایع است.

با این حال بهتر است که علائم بروز هپاتیت در بدن را شناخته و هر چه سریع تر از گسترش این بیماری جلوگیری نمایید زیرا خطراتی که برای بدن به همراه دارد بسیار بیشتر شده و در به مرور زمان ممکن است این بیماری نیز گسترش پیدا کند.

زمانی که فردی به واسطه آزمایشات و بررسی های تخصصی متوجه بروز هپاتیت میشود قطعاً نگرانی بسیار زیادی را تجربه کرده و تصور می‌ کند که در طی دوره درمان باید رنج بسیار زیادی را متحمل شود.

البته لازم به ذکر است که این آسیب به راحتی قابل درمان است اما باید مراقب باشید که این عارضه قابل انتقال بوده و ممکن است افراد سالم را نیز درگیر کند.

پزشکان هر گونه زردی در قسمت سفیدی چشم و دیگر بخش های پوست را نیز از علائم اولیه این بیماری می‌ دانند و معتقدند که هرگونه عارضه کبدی می تواند با این علائم بروز پیدا کند.

با این حال پزشکان هپاتیت را یکی از بیماری‌ های خطرناک می‌ دانند و به تمامی افراد توصیه می‌ کنند به جای قرار گرفتن در مسیر درمان از سلامت خود مراقبت کنید تا چنین بیماری هایی را هرگز تجربه نکنید.

افراد مبتلا به هپاتیت ممکن است دردهای مداوم را در بخش‌ های مختلف بدن تجربه کنند این افراد به دلیل اشتهای بسیار کم کاهش وزن شدید را تجربه کرده و ممکن است آسیب های زیادی در بخش های عضلانی و مفصلی آنها بروز پیدا کند.

انواع هپاتیت

انواع هپاتیت
انواع هپاتیت

پس از تشخیص عارضه ای به نام هپاتیت پزشکان به دنبال این مسئله هستند که تشخیص دهند کدام نوع هپاتیت برای فرد اتفاق افتاده تا خیلی دقیق تر بتوانند روند درمان را انجام دهند.

التهابات کبدی و بیماری به نام هپاتیت به ۵ گروه تقسیم میشود که پزشکان آنها را با نام هپاتیت هپاتیت A، هپاتیت B، هپاتیت C، هپاتیت D و هپاتیت E نامگذاری می کنند.

افراد مبتلا به هپاتیت A و B معمولاً التهابات کبدی را به دلیل وجود عفونت و ویروس در ناحیه کبد تجربه می کنند که در نوع بیماری های حاد و کوتاه مدت قرار می گیرد.

هپاتیت ب معمولاً به صورت عفونت های مزمن و طولانی مدت نشان داده میشود که تا حد زیادی قابل پیشگیری و درمان خواهد بود.

اما باید بدانید که هپاتیت سی در شمار بیماری های عفونی قرار می‌ گیرد که به راحتی از طریق خون به شخص دیگری منتقل میشود، این بیماری در طولانی مدت در بدن نمایان میشود و ممکن است علائم اولیه آن کاملاً خفیف و نامشخص باشد.

لازم به ذکر است که هپاتیت دی در شمار بیماری های نادر قرار می گیرد و افراد بیمار انتهابات کبدی را در حد بسیار زیاد تجربه می‌ کنند.

اما باید بدانید که نوع آخر هپاتیک ای نامیده میشود و معمولاً در مناطق آلوده و به دلیل عدم مصرف آب آشامیدنی سالم اتفاق می‌ افتد.

پزشکان بر این باورند که انتقال این ویروس معمولاً از آب و مدفوع انسان انجام میشود و جز بیماری های عفونی و بسیار حاد است و برای بانوان باردار در شمار آسیب های بسیار جدی و خطرناک قرار می‌ گیرد.

با این حال هپاتیت با هر نوع و شدتی که اتفاق بیفتد خطرناک است و جز بیماری های کبدی بسیار شدید به شمار می‌ آید پزشکان به محض مشاهده علائم بیماری هپاتیت آزمایشات لازم را برای افراد در نظر گرفته تا راحت‌ تر تشخیص دهند که با کدام نوع هپاتیت مواجه هستند.

به این واسطه خیلی سریع می توانند روش های کنترلی را انجام داده تا بتوانند با دقت و کیفیت بالاتر مسیر درمان را نیز انجام دهند.

نکته اصلی این است که باید بدانید هر نوع هپاتیت از چه طریقی به افراد سالم انتقال پیدا می کند.

انواع هپاتیت از طریق آب و غذای آلوده قابل انتقال است البته هپاتیت نوع ب از طریق مایعات آلوده مانند ترشحات واژن، خون و مایع منی به فرد دیگر منتقل خواهد شد.

پزشکان راه انتقال هپاتیت سی را خون و ترشحات دانسته و ویتامین دی به طور قطعی از خون آلوده منتقل میشود، از طرف دیگر هپاتیت ای با قرار گرفتن در معرض آب و غذای آلوده می تواند به فرد سال انتقال پیدا کند.

نکته مهم و البته جالب که باید بدانید این است که هپاتیت در همه موارد عفونی شناخته نمیشود بلکه برخی از افراد به دلیل مصرف بیش از حد الکل ممکن است تاثیرات زیادی را بر تخریب سلول‌ های کبدی ایجاد کرده و این امر منجر به بروز نارسایی های کبدی میشود.

البته انواع سموم و استفاده نادرست از داروها که منجر به مسمومیت میشود نیز می تواند در بلند مدت به هپاتیت تبدیل شود.

گاها خود ایمنی و مقابله سیستم ایمنی با بافت های طبیعی بدن و مورد حمله قرار دادن آنها منجر به بروز این عارضه خواهد شد، اگر سیستم ایمنی بر اثر اختلالات مختلف بافت کبد را دشمن فرض کند منجر به حمله به این عضو شده و با التهابات خفیف و شدید می‌ تواند فرد را با هپاتیت درگیر کند.

چه زمان به آزمایش هپاتیت نیاز پیدا می کنید؟

آسیب ها و بیماری های جسمانی در مراحل اولیه ممکن است با علائم و نشانه های خفیف همراه باشد و گاها فرد متوجه آنها نشده و حتی تشخیص نمی دهد که کدام عضو با آسیب مواجه شده است.

زمانی که عوارض جدی تر مانند آسیب های کبدی بروز پیدا می‌ کند مشکلات پوستی سریعا نمایان شده و متخصصان سلامت پوست را با وضعیت کبد در ارتباط می‌ دانند.

پزشکان و متخصصان بر این باورند که زرد شدن رنگ پوست یکی از نشانه های شایع بیماری هپاتیت است و معتقدند که اگر فردی با این عارضه مواجه باشد باید خیلی سریع آزمایشات مختلف را انجام داده تا پزشک از وجود این عارضه مطمئن شود.

اما سوال آنجاست که چه زمانی نیاز است که فرد آزمایش هپاتیت را انجام دهد، هنگام مراجعه به مراکز درمانی اگر پزشک به وجود عارضه‌ ای به نام هپاتیت مشکوک شود قطعاً با انجام آزمایش سعی دارد تا از وجود این عارضه اطمینان حاصل نماید.

شما می توانید با یک آزمایش خون ساده وضعیت کبد خود را مشخص کرده و اگر عارضه ای مانند هپاتیت وجود داشته باشد میزان، شدت و نوع آن نیز در آزمایش مشخص خواهد شد.

در طی انجام آزمایشات و چکاپ های کاربردی که برای بررسی وضعیت بدن انجام می دهید آزمایش هپاتیت نیز در نظر گرفته میشود.

زیرا پزشکان عملکرد کبد را در بدن بسیار مهم دانسته و بر این باورند اگر آسیبی در این بخش به وجود آید سایر ارگان های حیاتی بدن نیز به خطر می‌ افتند زیرا سموم خطرناک از بدن دفن نشده و با گردش بیشتر در خون منجر به بروز بیماری‌ های زیادی خواهد شد.

با این حال پزشکان تلاش می‌ کنند تا متوجه شوند که هپاتیت از نوع عفونی و ویروسی می باشد یا خیر.

زیرا روش درمان هر کدام از این عوارض با یکدیگر متفاوت است و پزشکان سعی دارند که هر چه سریع تر این عارضه را کنترل کنند تا از شدت گرفتن آن و بروز آسیب های بیشتر جلوگیری نمایند.

در دوره های زمانی مختلف انجام آزمایش هپاتیت برای افراد الزامی و ضروری است.

به عنوان مثال تمامی کسانی که مستقیماً با سلامتی افراد دیگر در ارتباط هستند باید گواهی سلامت داشته باشند زیرا هپاتیت در شماره بیماری‌ های قابل انتقال قرار دارد و کاملا مسری می باشد.

البته طول دوره درمان آن بسیار زیاد است و اگر فردی با این عارضه مبتلا شود دردسرهای بسیار زیادی را پیش رو خواهد داشت.

در بسیاری از مشاغل انجام آزمایش هپاتیت الزامی است و پزشکان به تمامی بانوان توصیه می‌ کنند که حتماً پیش از بارداری از سلامت خود مطمئن شوند.

البته آزمایش هپاتیت برای تمامی کسانی که شریک جنسی متعدد دارند نیز الزامی است و باید از سلامت فرد مقابل به طور کامل اطمینان حاصل نمایند.

با این حال اگر پزشکان و متخصصان به عملکرد کبد مشکوک شوند آزمایش هپاتیت را گزینه مناسبی برای کسب اطلاع از وضعیت کبد دانسته و معتقدند که در چنین شرایطی انجام این آزمایشات کاملاً ضروری و الزامی می باشد.

بهتر است که آزمایش هپاتیت را در شرایط مناسب و در مراکز معتبر انجام دهید تا پزشک بتواند با اعتماد به نتیجه دریافتی از وضعیت سلامتی شما مطلع شود.

در واقع اگر پزشک متوجه شود که کبد عملکرد درستی ندارد و این عضو با التهاب و مشکل مواجه است نیاز است که حتماً آزمایش هپاتیت را انجام دهید.

این پزشکان و متخصصان هستند که مشخص می کنند شما چه زمانی به این آزمایش نیاز پیدا می کنید و با انجام آن می توانید اطلاعات بسیار دقیقی از وضعیت جسمانی خود در اختیار پزشک قرار دهید.

با این حال پزشکان توصیه می‌ کنند که با مشاهده هرگونه علائم غیرطبیعی در بدن به پزشک مراجعه کنید و اگر با مشکلاتی مانند کاهش وزن، زرد شدن پوست، تیرگی ادرار و نشانه های شبیه به آنفولانزا مواجه هستید حتما برای بررسی وضعیت کبد به پزشک مراجعه نمایید تا با انجام آزمایش هپاتیت بتوانند وضعیت سلامت شما را بررسی کنند.

انواع آزمایش هپاتیت

انواع آزمایش هپاتیت
انواع آزمایش هپاتیت

اگر تمامی افراد بتوانند سطح آگاهی و شناخته خود را نسبت به سایر بیماری ها افزایش دهند در صورت مواجهه با هر کدام از عوارض جسمانی می‌ دانند که باید به کدام پزشک مراجعه نمایند و کدام آزمایشات برای آنها مناسب است.

قبل از هر چیز باید بدانید که اگر عملکرد کبد با مشکل مواجه شود پزشکان این عارضه را بسیار خطرناک دانسته و معتقدند که سلامت فرد ممکن است با خطرات جدی مواجه شود.

با این حال چند آزمایش برای بررسی عملکرد کبد وجود دارد که با انجام آن پزشک می‌ تواند تا حد زیادی بیماری ها را بررسی کرده و وضعیت جسمانی فرد را ارزیابی خواهند کرد.

تست و آزمایش اول مربوط به عملکرد کبد است که با انجام یک نمونه گیری خون مشخص میشود که چه مقدار از بیلی روبین، آلبومین، توتال پروتئین و دیگر عناصر در کبد همه روزه تجزیه و بازسازی میشوند.

با انجام این آزمایش پزشک می‌ تواند به طور کلی وضعیت بدن را مشخص کند و میزان آنزیم ها نیز به طور دقیق نمایان خواهد شد.

با این حال باید بدانید که این آزمایش می تواند بسیاری از علائم و نشانه های بیماری های کبدی را مشخص کند.

دسته دیگری از انواع آزمایشات را به نام آزمایش پنل هپاتیت می شناسند که مربوط به آزمایش خون است و پزشک متوجه میشود که علت عملکرد غیر طبیعی کبد چیست و حتی ابتلا به هپاتیت را در گذشته مشخص می کند.

پزشکان انجام این تست برای همه الزامی دانسته تا از وجود ویروس های ایجاد کننده هپاتیت مطلع شوند.

پزشکان به واسطه این آزمایش می توانند هپاتیت نوع A، آپاتیت نوع B و هپاتیت نوع C را تشخیص دهند.

پس از انجام این آزمایش پزشک میزان و شدت عفونت را بررسی کرده و متوجه خواهد شد که چه نوع هپاتیت برای چه مدت زمان در بدن شخص وجود داشته است.

نوع دیگری از انواع آزمایشات برای بررسی هپاتیت مربوط به سونوگرافی های شکمی می باشد که پزشکان با استفاده از تصویربرداری های مختلف می‌ توانند وضعیت و ابعاد کبد را بررسی کرده و اگر تومورهای کبدی و یا هرگونه مایعات شکمی در این بخش وجود داشته باشد را مشاهده خواهند کرد.

البته گاهی ناهنجاری‌ های کیسه صفرا با انجام آزمایشات و سونوگرافی نیز مشخص خواهد شد.

در مراحل شدیدتر اگر پزشک متوجه شود که بیماری در حد بسیار خطرناکی وسعت پیدا کرده است بیوپسی کبد نیز الزامی می داند.

بیوپسی آزمایشی تهاجمی به شمار می آید که پزشک با انجام نمونه برداری از کبد و انجام آزمایشات مختلف متوجه خواهند شد که چه نوع عارضه ای سلامت کبد را به خطر انداخته است.

با انجام بیوپسی میزان التهابات و عفونت‌ ها مشخص شده و هرگونه وضعیت غیر عادی نیز به طور دقیق مشخص خواهد شد.

انجام هر کدام از آزمایشات ذکر شده بستگی به وضعیت بیمار و تشخیص پزشک دارد، اگر متخصصان شدت عارضه را بسیار زیاد بدانند از روش‌ های دقیق تر مانند بیوپسی استفاده می کنند.

اما اگر عارضه در مراحل اولیه و در حد احتمال باشد با یک نمونه گیری خون فرایند مربوطه انجام می پذیرد و پزشک می‌ تواند اطلاعات بسیار خوبی را از وضعیت جسمانی افراد کسب کند.

با وجود چند نوع آزمایش برای بررسی هپاتیت قطعاً فرایند تشخیص و درمان برای پزشکان آسان تر طی میشود و البته متخصصان با توجه به وضعیت جسمانی افراد معمولاً روش های ایمن و کم خطر را نیز انتخاب خواهند کرد مگر آنکه فرد وضعیت جسمانی نگران کننده داشته باشد تا پزشک مجبور شود روش های پرخطر مانند بیوپسی را نیز انتخاب نماید.

وضعیت جسمانی افراد و سلامت کبد به واسطه یک آزمایش خون هم مشخص خواهد شد.

اما اگر با بررسی نتایج دیگر آزمایشات مانند تصویربرداری پزشک متوجه ناهنجاری های غیر طبیعی شود انجام سایر چکاپ ها و انجام آزمایشات گسترده‌ تر را الزامی دانسته تا بتوانند هر چه سریع تر سلامت افراد را بازگردانند.

بهترین زمان برای آزمایش هپاتیت

بهترین زمان برای آزمایش هپاتیت
بهترین زمان برای آزمایش هپاتیت

پس از کسب اطلاعات دقیق در مورد حساسیت بسیار زیاد  و عملکرد دقیقی که کبد در بدن دارد و ازمایش کبد این نگرانی برای افراد به وجود می‌ آید که اگر این عضو با آسیب مواجه شود چه کاری باید انجام داد و چه زمانی برای انجام آزمایش هپاتیت مناسب است.

قبل از هر چیز باید بدانید که کبد یکی از بزرگترین و مهمترین اعضای بدن انسان به شمار می آید که وظیفه سم زدایی خون، ذخیره ویتامین ها، تعادل هورمون ها و تجزیه کربوهیدرات، پروتئین و چربی را بر عهده دارد

اما با توجه به همین نکات متوجه خواهید شد که اگر این عضو حیاتی با عوامل عفونی و ویروسی مواجه شود و اختلالی در عملکرد آن اتفاق بیفتد چه خطرات و عوارضی را برای سلامتی بدن به همراه خواهد داشت.

هرگونه نقص در عملکرد و کارکرد درست کبد منجر به تولید سموم و باقی ماندن عفونت ها در بدن شده و در مدت بسیار کوتاهی مشکلاتی مانند هپاتیت اتفاق می‌افتد.

با مطالعه این اطلاعات متوجه شدید که کبد تا چه حد می تواند در سلامت شما نقش داشته باشد اما مسئله بسیار نگران‌ کننده این است که بسیاری از مشکلات و بیماری های کبدی تا مدت زمان طولانی بدون نشانه و علائم خواهند بود

اما این علائم خیلی دیر بروز پیدا می‌ کنند و ممکن است سطح زیادی از کبد با عوارض جبران‌ ناپذیر درگیر شده باشد.

به همین خاطر پزشکان معتقدند که نباید منتظر نشانه و علائم بیماری باشید زیرا کبد عضوی حساس است که با بیماری های خاموش و پنهان درگیر میشود و ممکن است فرد را با دردسر بسیار زیاد مواجه کند.

پس با این شرایط بهترین زمان برای انجام آزمایش هپاتیت دوره های مشخص و کوتاه مدت است و نباید اجازه دهید که سلامت شما با خطرات جدی مواجه شود زیرا مجبور خواهید شد روش های درمانی سخت و پر تهاجم را در پیش بگیرید، بهتر است که روش های پیشگیری را انجام داده تا همواره سلامت خود را حفظ کنید.

عموم پزشکان توصیه دارند که سالانه یک یا دو بار در زمان بندی مشخص به پزشک مراجعه کرده و با انجام آزمایشات تکمیلی از جمله آزمایش هپاتیت از وضعیت و عملکرد کبد مطلع شوید.

معمولاً پزشکان معتقدند زمانی که علائم اولیه بیماری های مانند هپاتیت اتفاق می‌ افتد به این معناست که این عارضه برای مدت طولانی در بدن شخص وجود داشته است و معمولاً مشکلات کبدی بدون نشانه هستند.

زمانی که بیماری های خاص مانند هپاتیت اتفاق می افتد نشانه های آن آنقدر محدود، جزئی و موقتی هستند که هر فرد ممکن است متوجه آنها نشود.

اما اگر مشکلاتی مانند خارش های شدید و بی اشتهایی بدون علت اتفاق بیفتد و علاوه بر داشتن زمان استراحت خستگی های شدید و مداوم را تجربه می کنید باید بدانید که عضوی مانند کبد با خطر مواجه است.

البته این نشانه ها برای سایر بیماری ها کاملاً طبیعی هستند اما اگر این نشانه ها بر اثر بروز بیماری‌ های کبدی اتفاق بیفتند نشان می‌ دهد که هپاتیت در حد بسیار زیادی توانسته است سلامت کبد را تحت تاثیر قرار دهد و قطعاً به دنبال آن فرآیندهای درمانی طولانی مدت را در پیش خواهید داشت.

با این حال بهترین زمان برای انجام آزمایشات هپاتیت و تصویربرداری از این عضو مهم دوره های ۶ ماه می باشد.

تفسیر نتایج آزمایش هپاتیت

پس از مراجعه به پزشک اگر انجام آزمایش هپاتیت را برای شما الزامی بدانند بهتر است که به مراکز مربوطه و آزمایشگاه های معتبر مراجعه کرده تا بتوانید طی انجام آزمایشات تخصصی وضعیت کبد را نیز به طور دقیق بررسی کنید.

همواره به شما توصیه می‌ کنیم که برای تفسیر نتیجه آزمایش هپاتیت به پزشکان و متخصصانی مراجعه کنید که در این زمینه فعالیت درمانی و طبابت را انجام می دهند تا بتوانند خیلی دقیق هرگونه مشکلات احتمالی را بررسی کرده و روند درمان را در پیش بگیرند.

اما باید بدانید که در نتیجه آزمایش تفسیر انواع هپاتیت به صورت تفکیک شده بررسی و ثبت میشود و پزشکان متوجه خواهند شد که عفونت ایجاد شده در چه حد است و کدام روش درمانی برای آن مناسب می باشد.

همچنین تا حد زیادی می توانید تفسیر آزمایش هپاتیت را نیز در منزل انجام دهید لازم است بدانید که برای تفسیر آزمایش هپاتیت چندین علائم به اختصار نوشته میشود که برای تشخیص عفونت های اخیر و قبلی مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین در تفسیر آزمایش هپاتیت آنتی بادی ها نیز مشخص خواهند شد و مثبت یا منفی بودن عوامل مختلف نیز درج میشود.

اگر تفسیر آزمایش هپاتیت را به پزشکان بسپارید می توانند میزان آنتی ژن های سطحی هپاتیت و اینکه از نوع پروتئین هستند یا خیر را بررسی نمایند و به این واسطه عفونت های حاد و مزمن نیز تشخیص داده میشود.

به طور کلی هپاتیت C شامل ۶ نوع است که هر کدام از آنها نوعی بیماری جداگانه به شمار می‌ آیند‌ با این حال تفسیر برخی از آزمایشات مانند آزمایش هپاتیت کار افراد غیر متخصص نیست و با مطالعه آن ممکن است اطلاعات دقیق را پیدا نکنند.

اما پزشکان خیلی دقیق می توانند فاکتور های کوچک و بزرگی را که طی این آزمایش به دست آمده را بررسی کرده و متوجه خواهند شد که عملکرد کبد چگونه است.

اگر عارضه جدی سلامت فرد را تهدید کند خیلی سریع از حضور آن مطلع شده و به واسطه نتیجه آزمایش و تفسیر آن می‌ توانند خیلی دقیق و بدون خطا روند درمان را در پیش بگیرند.

کیت تشخیص سریع هپاتیت

کیت تشخیص سریع هپاتیت
کیت تشخیص سریع هپاتیت

همانطور که گفته شد یکی از بیماری های خطرناک و البته خاموش برای تمامی افراد بروز مشکلاتی در کبد است که با بیماری های خاص مانند هپاتیت شناخته میشود.

متخصصان راه های مختلفی را برای تشخیص هپاتیت پیش روی افراد قرار می‌ دهند که از کاربردی ترین آنها می‌ توان به انجام آزمایشات اشاره کرد.

اما گاها بنا به دلایل مختلف و عدم دسترسی به آزمایشگاه ها می توانید از کیت تشخیص سریع هپاتیت استفاده کنید وجود این کیت های تشخیصی کمک می کند تا افراد در کوتاه ترین زمان ممکن آزمایش هپاتیت را خیلی دقیق انجام دهند، توجه داشته باشید که این کیت تشخیصی برای تمامی افراد مناسب است.

شما می توانید در ماه یک بار از این کیت های تشخیصی استفاده کرده و اطمینان داشته باشید که به کارگیری این دستگاه های کوچک اما کاربردی هیچگونه خطری برای سلامت شما ندارد.

مسئله دیگر این است که هنگام استفاده از کیت تشخیص هپاتیت اگر از داروهای مختلف استفاده می کنید جای نگرانی نداشته و اطمینان داشته باشید که مصرف انواع محصولات دارویی هیچگونه تداخلی در نتیجه تست شما به وجود نمی‌ آورد.

معمولاً پزشکان توصیه می‌ کنند که هنگام مراجعه به مراکز آزمایشگاهی از افرادی که فرآیندهایی مثل کاشت ناخن و تاتو را انجام می‌ دهند.

بخواهید که از کیت تشخیص هپاتیت استفاده کنند به این واسطه شما از سلامت شخص مقابل اطمینان حاصل کرده و حتی می توانید خود برای بررسی سلامت جسمانی از این کیت ها استفاده نمایید.

متخصصان استفاده از کیت تشخیص هپاتیت را برای افراد بالای ۱۳ سال مناسب می‌ دانند و این وسیله کاربردی را روشی مناسب و مطمئن برای بررسی سلامتی افراد می‌ دانند

شما می‌ توانید این کیت تشخیصی را با قیمت بسیار مناسب از داروخانه ها تهیه کرده و خیلی راحت با مطالعه دستورالعمل ثبت شده بر روی بسته بندی محصول از آن استفاده کنید.

نکته مهم این است که این کیت های تشخیصی دقت بسیار زیادی دارند اما اگر باز هم با نتیجه نا معلوم مواجه هستید بهتر است آزمایشات دقیق تر و تخصصی را نیز انجام دهید.

پزشکان و متخصصانی که در زمینه گوارش و کبد فعالیت دارند تمامی افراد را از خطرات و عوارض بیماری های خاص مانند هپاتیت آگاه می‌ کنند و به آنها توصیه دارند که حتما چکاپ های سالانه را انجام داده و در صورت عدم تمایل به این فرآیند حداقل از کیت تشخیصی هپاتیت استفاده کنید.

دقت بسیار زیاد کیت های تشخیصی باعث میشود تا تمامی افراد بتوانند به نتیجه به دست آمده اطمینان کرده و اگر نتیجه کاملاً منفی و مساعد باشد می‌ توانند از سلامت و عملکرد درست کبد اطمینان حاصل نمایند

اما زمانی که کیت تشخیصی علائم بیماری را نشان می‌ دهد ممکن است نتیجه آن طور که باید اتفاق نیفتد و بهتر است که سریعاً با یک پزشک در میان بگذارید.

کیت های تشخیصی روشی مناسب هستند تا بتوانید هر چه سریع تر از عوارض جسمانی حاد و البته خاموش مانند هپاتیت مطلع شوید

استفاده از این کیت‌ ها پیچیدگی خاصی ندارد و با مطالعه دستورالعمل ثبت شده بر روی بسته بندی می توانید خیلی راحت در منزل از آن استفاده نمایید.

وجود چنین کیت های تشخیصی که جهت بررسی عملکرد کبد استفاده میشوند نشان می‌ دهد که این عضو از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و تمامی پزشکان و محققان سعی دارند روش های تشخیصی آسان را در اختیار افراد قرار دهند تا بتوانند با صرف زمان و هزینه کمتر از این وسایل استفاده کرده و وضعیت جسمانی و عملکرد کبد را نیز مورد ارزیابی قرار دهند.

این کیت‌ ها نتیجه بسیار دقیق و بدون خطا را به شما اعلام می‌ کنند به شرط آن که در شرایط مناسب و با روش‌ های اصولی از آنها استفاده کنید.

10 پاسخ

  1. آیا برای انجام آزمایشات هپاتیت و ایدز نیاز به ناشتایی و زمان خاصی دارد؟

    1. آزمایش خون الاستوگرافی: این آزمایش نوعی سونوگرافی است که میزان سفتی کبد شما را تشخیص می‌دهد. بیوپسی کبد: در این آزمایش، دکتر بخشی از کبد شما را با سوزن برداشت می‌کند و به آزمایشگاه پاتولوژی می‌فرستد تا میزان آسیب کبد شما بررسی شود.

    1. عفونت همزمان معمولا به صورت هپاتیت حاد است که می تواند گاهی به صورت هپاتیت فولمینانت تظاهر نماید. در حالی که افزایش HDV به یک بیمار HBV مثبت تولید یک بیماری مزمن کبدی می نماید (غالبا) و این بیماران مخزن اصلی ویروس دلتا می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما
ارتباط از طریق واتساپ
اینستاگرام دکتر