تست انتی بادی کرونا

تست انتی بادی کرونا

انواع تست های کرونا

در چند سال اخیر یکی از خطرناک ترین انواع ویروسی که به طور ناخواسته در بین عموم افراد شایعه شد و تا مدت ها کل مردم دنیا با این عارضه دست و پنجه نرم می کردند.

کرونا نام داشت، کووید ۲۰۱۹ نوعی ویروس است که در دوره ای خاص در بین مردم شدت گرفت و علائم و نشانه هایی شبیه به سرما خوردگی و آنفولانزا داشت.

این ویروس به شدت مسری بوده و به راحتی از طریق تنفس و هوا به سایر افراد سالم انتقال پیدا می کند، کرونا با علائم اولیه مانند سرفه های خشک، تب، تنگی نفس، لرز شدید و بی حالی و گلودرد نشان داده می‌ شد.

البته افرادی که بیماری های زمینه ای داشتند بیش از دیگر افراد سالم در معرض خطرات جدی قرار می‌ گرفتند هرچند که این ویروس کشنده بود و با تعداد مرگ و میر زیادی داشت.

اما محققان آزمایشات مختلف را انجام داده و توانسته اند به واسطه روش های گوناگون تا حدودی این عارضه را کنترل و درمان کنند هرچند که با گذر زمان نوعی واکسن برای ایمن تر کردن افراد ساخته شد که تاثیر خوبی بر حفظ سلامت افراد داشت.

پس از تزریق واکسن حتی اگر شخصی به کووید ۱۹ مبتلا میشد این عارضه را آسان تر پشت سر می گذاشت.

باید بدانید که روش‌ های مختلفی برای تست کرونا وجود دارد که از کاربردی ترین آنها می‌ توان به تست تشخیص عفونی یا پی سی آر و تست آنتی بادی اشاره کرد.

این دو روش تفاوت هایی با یکدیگر دارند و هر کدام از آنها در شرایط خاص انجام میشوند.

اگر ویروس فعال در بدن شخص وجود داشته باشد متخصصان می توانند به واسطه تست پی سی آر بررسی ژنتیکی این ویروس را انجام داده و متوجه خواهند شد که این ویروس تا چه حد در بدن رشد کرده و چه نوع عملکردی را در بدن شخص به وجود آورده است.

نوع دیگر آزمایش مربوط به کرونا تست آنتی بادی است، تست آنتی بادی یا سرولوژی مربوط به پادتنی است که از طریق ابتلا به کرونا در بدن شخص به وجود می‌ آید.

انواع تست های کرونا
انواع تست های کرونا

زمانی که بدن و سیستم ایمنی مقابله لازم را با این ویروس انجام می دهند قطعاً نوعی پادتن ترشح میشود که در آینده حتی اگر شخص با این ویروس مواجه شد مشکلات اولیه را تجربه نخواهد کرد.

آنتی‌ بادی به دفع سریعتر عفونت کمک کرده و از شدت گرفتن این عارضه در بدن شخص جلوگیری خواهد کرد.

اما باید بدانید که این دو روش با یکدیگر تفاوت هایی دارند و در نوع نمونه گیری و مدت زمان دریافت نتیجه و شرایط پیش از انجام تست با هم متفاوت می باشند.

به عنوان مثال زمانی که تست آنتی بادی را انجام می دهید متخصصان برای انجام این روش طی نمونه گیری از خون روند کار را انجام می‌ دهند.

اما برای تست پی سی آر به مخاط حلق و بینی نیاز است و معمولاً نتیجه طی ۳ الی ۱۰ روز اعلام میشود.

اما تست آنتی بادی که نمونه گیری خون و آزمایش بر روی آن انجام میشود نهایت طی سه روز نتیجه به فرد اعلام خواهد شد.

در تست آنتی بادی اگر فرد پیش از انجام آزمایش به کرونا مبتلا شده باشد نشان می‌ دهد که این آنتی بادی در خون وجود دارد یا خیر و پی سی آر برای زمانی انجام میشود که ویروس کرونا به صورت فعال در بدن شخص وجود داشته باشد.

تست کرونا برای تشخیص عفونت قبلی

تست کرونا برای تشخیص عفونت قبلی

پس از اینکه افراد به وجود کووید ۱۹ در بدن خود مشکوک می شدند، سعی داشتند تا با انجام چکاپ و آزمایشات مختلف از وضعیت جسمانی خود مطلع شوند تا اگر آسیب های عفونی در بدن وجود دارد را بتوانند به واسطه دارو درمانی بهبود ببخشند.

زیرا اگر ویروس کرونا در بدن درمان و یا متوقف نشود می‌ تواند سبب بروز آسیب‌ های زیادی شده و نهایتاً خطر مرگ را به همراه خواهد داشت.

اما مسئله این است که در بین روش هایی که جهت بررسی کرونا انجام میشود کدام شیوه برای تشخیص عفونت قبلی مناسب تر است.

اگر شخص با علائم اولیه ویروس کرونا به پزشک مراجعه کند متخصصان برای بررسی ویروس فعال در بدن شخص از تست پی سی آر استفاده می کنند.

اما گاها بعد از بهبود کامل و از بین رفتن عفونت های قبلی باز هم نیاز به انجام تست است که تحت عنوان تست آنتی بادی شناخته میشود و با بررسی نتیجه آن متخصصان متوجه میشوند که آیا این ویروس به طور کامل از بین رفته و آنتی بادی در بدن شخص تولید شده است یا خیر.

زمانی که ویروس کووید بهبود پیدا کند نوعی پادتن در بدن افراد ترشح شده که به عنوان نوعی واکسن برای همیشه در بدن باقی می ماند و نوعی محافظ برای سلامت افراد در برابر این ویروس خطرناک خواهد بود.

تست کرونا که به عنوان آنتی بادی انجام میشود روشی مناسب برای بررسی این عارضه است و پزشکان نمونه گیری خون را انجام می دهند تا متوجه شوند که آیا آنتی بادی در خون موجود است و عفونت های قبلی که بهبود پیدا کرده‌ اند یا خیر.

عفونت نشات گرفته از کووید-۱۹ نباید در بدن باقی بماند و یا کهنه شود زیرا می‌ تواند به سایر بخش های بدن آسیب رسانده و این عفونت وارد جریان خون خواهد شد و سایر اندام های حیاتی مانند قلب در معرض بیماری‌ های خطرناک قرار می‌ گیرند.

این تست کاربردی برای تشخیص عفونت، آنتی‌ بادی نام دارد که با یک نمونه گیری ساده از خون انجام شده و متخصصان می توانند با انجام چندین آزمایش کاربردی بر روی نمونه خون نتیجه های مربوطه را نیز کسب نمایند.

تشخیص خواهند داد که آیا این عفونت به طور کامل بهبود پیدا کرده یا هنوز اثرات مخرب و آسیب رسان آن در بدن وجود دارد.

آیا از تست آنتی بادی برای تشخیص کووید-۱۹ استفاده می شود؟

آیا از تست آنتی بادی برای تشخیص کووید-۱۹ استفاده می شود؟
آیا از تست آنتی بادی برای تشخیص کووید-۱۹ استفاده می شود؟

پس از شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان پزشکان و متخصصان سعی داشتند با نمونه برداری از مخاط و یا خون تشخیص دهند که این عارضه چیست و چه روشی بر درمان آن اثر گذار است.

همانطور طور که گفته شد تست کرونا به دو صورت آنتی بادی و پی سی آر انجام می‌ شود که هر کدام در مراحل مختلف این بیماری کاربرد داشتند.

اما سوال اینجاست که آیا تست آنتی بادی برای تشخیص کووید-۱۹ استفاده میشود یا خیر، جواب سوال منفی می باشد.

برای تشخیص این عارضه پزشکان از تست پی سی آر استفاده می کردند تا متوجه شوند که آیا این ویروس به صورت فعال در بدن شخص وجود دارد یا خیر.

اگر تست آنتی بادی انجام شود دیگر نشانه‌ ای از ویروس فعال نبوده و تنها برای تشخیص پادتن ترشح شده بر اثر این ویروس خواهد بود.

متخصصان و پزشکان بر این باورند که اگر پادتنی از این ویروس در بدن شخص وجود داشته باشد می توانند آن را به عنوان نوعی واکسن از بدن خارج کرده و برای بهبود سایر بیماران از آن استفاده نمایند.

با این شرایط تست آنتی بادی روشی کاربردی برای بررسی پادتن موجود در بدن است.

البته متخصصان متوجه خواهند شد که آیا این شخص به کووید ۱۹ مبتلا شده است یا خیر.

افرادی که تحت هر شرایطی از این ویروس جان سالم به در برده و مبتلا نشده اند قطعا اگر آزمایش خون انجام دهند هیچ نوع پادتنی در خون آنها وجود ندارد و این نشان می‌ دهد که بدن آنها به هیچ عنوان در معرض خطرات این ویروس قرار نگرفته است.

اما طی انجام آزمایش کووید ۱۹ اگر نتیجه نشان دهد که پادتن در بدن وجود دارد نشان می‌ دهد که در یک دوره شخص به این ویروس مبتلا شده و روند بهبود را با سلامت کامل طی کرده است.

آنتی بادی موجود در خون به ساخت واکسن کمک زیادی می کند و پزشکان برای تشخیص اینکه آنتی بادی کوئید ۱۹ در چه بیمارانی وجود دارد موظف بودند که آزمایش مربوطه را از طریق نمونه گیری خون انجام دهند و با یک بررسی ساده متوجه می شدند که این آنتی بادی تا چه حد و تا چه میزان در خون وجود دارد.

باید بدانید که برای تشخیص کووید ۱۹ در مراحل اولیه تست آنتی بادی روشی مناسب و قطعی نمی باشد و متخصصان بهترین روش را پی سی آر دانسته و می توانند از طریق مخاط بینی و یا آزمایش بر روی بزاق این ویروس فعال و قابل انتقال را نیز تشخیص دهند.

بهتر است بدانید که آزمایش آنتی بادی در زمانی انجام می شد که متخصصان به پادتن موجود در بدن افراد بهبود یافته نیاز داشتند و این فرآیند طی آزمایش خون و نمونه برداری محدود و جزئی انجام می گرفت.

تست آنتی بادی یا سرولوژی کرونا چیست؟

تست آنتی بادی یا سرولوژی کرونا چیست؟
تست آنتی بادی یا سرولوژی کرونا چیست؟

یکی از روش های کاربردی برای تشخیص و بررسی عارضه کرونا انجام آزمایشاتی است که با روش های یکسان برای همه افراد انجام شده و البته با نتایج متفاوتی که حاصل میشود پزشک از وضعیت جسمانی افراد مطلع خواهد شد.

ضمن انجام آزمایش سرولوژی عواملی مانند سن، جنسیت، شدت بیماری، داشتن بیماری های قبلی و غیره می تواند در نتیجه آزمایش اثرگذار باشد.

به طور کلی فرآیند تست آنتی بادی یا سرولوژی با نمونه برداری از خون انجام میشود و پزشکان می‌ توانند با بررسی فاکتورهای مختلف تشخیص دهند که وضعیت سلامتی فرد در چه حد بوده و آیا سیستم ایمنی می تواند به تنهایی عوامل بیگانه را از بین ببرد یا خیر.

از مهمترین دلایل انجام تست سرولوژی و یا آنتی بادی کرونا بررسی عملکرد سیستم ایمنی می باشد.

روش های مختلف و البته قوانین خاصی برای انجام تست سرولوژی وجود دارد تا پزشکان بتوانند نتیجه نرمال را به دست آورده و با اکتفا به جواب آزمایش اقدامات لازم را برای حفظ سلامت افراد انجام دهند.

همواره باید بدانید که سرولوژی و یا تست آنتی بادی نه تنها برای کرونا بلکه برای تشخیص سایر بیماری های ویروسی، انگلی و باکتریایی نیز انجام میشود.

در این شرایط پزشکان با انجام این آزمایش آنتی بادی را تشخیص داده و می‌ توانند با توجه به شدت عارضه و نتیجه آزمایش روند درمان را برای عفونت پیش آمده انجام دهند.

معمولا سرولوژی یا تست آنتی بادی کرونا در مراحل بهبود این عارضه انجام میشود تا پزشکان بتواند حجم و میزان آنتی بادی را در بدن تشخیص داده و از سلامت سیستم ایمنی مطلع شوند.

در طی انجام آنتی بادی کرونا، متخصصان زمانی که نمونه گیری را انجام می دهند به دنبال موارد مختلف هستند.

در مرحله اول به دنبال آنتی ‌بادی‌ می گردند که در اوایل عفونت ایجاد شده و در مرحله دوم آنتی بادی که بعد از بهبود در بدن ظاهر میشود مورد بررسی قرار می گیرد.

به طور معمول حدود چهار هفته الی یک ماه زمان می‌ برد تا آنتی بادی اولیه بر اثر عفونت در بدن ترشح شود.

به همین دلیل متخصصان انجام تست آنتی بادی را به زمانی موکول می‌ کنند که فرد مبتلا به ویروس به طور کامل بهبود پیدا کرده و می‌ توانند حجم مشخص آنتی بادی را بررسی نمایند.

پس لازم است بدانید که برای انجام تست آنتی بادی و یا سرولوژی کرونا شخص باید بهبود کامل را نیز به دست آورده باشد.

انواع تست های آنتی بادی چیست و چگونه کار می کند؟

انواع تست های آنتی بادی چیست و چگونه کار می کند؟
انواع تست های آنتی بادی چیست و چگونه کار می کند؟

شاید شما همانند عموم افراد تصور کنید که تست آنتی بادی با یک روش خاص انجام شده و در آن یک نتیجه مشخص اعلام میشود.

باید بدانید که اگر پزشکان تست آنتی بادی کرونا را انجام دهند معمولا این آزمایش دو مرحله ای انجام شده و پزشکان به دنبال دو اطلاعات کاملاً مجزا هستند.

در این آزمایش معمولاً آنتی بادی که در اوایل عفونت ایجاد میشود با علائم اختصاری آی جی ام نمایش داده میشود و آنتی بادی که بعد از بهبودی ظاهر میشود آی جی جی نام دارد.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که آنتی بادی نوعی پروتئین است که بلافاصله پس از آلودگی بدن به انواع ویروس از طریق سیستم ایمنی تولید می گردد.

آنتی بادی کمک می کند تا شما در برابر عفونت ها ایمن شده و بیماری های مشابه را تجربه نخواهید کرد.

میزان آنتی بادی برای هر فرد متفاوت است و حتی اگر این عارضه را در حد خفیف تجربه کنید قطعاً مقداری آنتی بادی در بدن شما ترشح خواهد شد.

پزشکان می توانند آنتی بادی را از طریق خون استخراج کرده و برای تولید انواع واکسن کاربرد دارد و البته وجود آن در بدن به عنوان نوعی تقویت کننده سیستم ایمنی کارایی خواهد داشت و می تواند به سلامت جسمانی کمک کرده و بدن را از هرگونه آسیب خطرناک به خوبی محفوظ می دارد.

البته باید بدانید که اگر از عفونت های مربوطه مدت بیشتری گذشته باشد این پادتن ها سلامت بدن را بیش از پیش تضمین خواهند کرد.

همواره باید بدانید که نوعی آنتی بادی در ابتدای بیماری و نوع دیگر پس از بهبود کامل در بدن ترشح میشود.

آنتی بادی در بدن فقط یک نقش دارد و وظیفه آن محافظت از سیستم ایمنی می باشد که متخصصان می‌ توانند با استخراج آنتی بادی به بهبود و سلامت بیماری هایی که وضعیت مساعدی ندارند کمک شایانی نمایند.

اگر این آنتی بادی به بدن افراد بیمار تزریق شود می تواند سیستم ایمنی را تقویت کرده و در برابر عوارض پیش آمده عملکرد بهتری خواهند داشت.

پزشکان تمامی تلاش خود را به کار گرفته تا جهت کنترل این بیماری با روش های مختلف روند بهبودی را سرعت ببخشند.

زیرا اگر پس از ابتلا به این ویروس عفونت موجود در بدن بهبود پیدا کند، قطعاً سیستم ایمنی آنتی بادی را ترشح کرده و این فرد می تواند برای همیشه در برابر انواع ویروس خطرناک ایمن باشد.

البته تمامی این شرایط زمانی فراهم میشود که خطر مرگ فرد را تهدید نکرده و این ویروس هر چند با علائم سخت و سنگین بالاخره بهبود پیدا کند.

تست آنتی بادی کرونا برای چه کسانی مناسب است؟

همه گیری ویروس کرونا سبب شد تا عموم افراد اطلاعاتی کم و بیش در مورد این ویروس داشته باشند و می‌ دانند که فرآیندهای آزمایشی برای کرونا در چه شرایطی انجام میشود.

قطعا می‌ دانید که تست پی سی آر کرونا زمانی انجام میشود که فرد مشکوک به این بیماری باشد و پزشکان تشخیص می دهند که این ویروس در بدن فرد انتشار پیدا کرده است یا خیر.

علاوه بر تست پی سی آر، تست آنتی بادی نیز مربوط به کرونا می باشد، اما برای افراد با علائم متفاوت کاربرد نخواهد داشت.

بهتر است ابتدا سطح آگاهی و اطلاعات خود را نسبت به تست آنتی بادی کرونا افزایش دهید تا بدانید که در چه زمانی این آزمایش برای شما کاربرد دارد.

لازم است بدانید که تست آنتی بادی کرونا با نمونه گیری از خون آغاز شده و متخصصان سعی دارند این آزمایش را دقیق انجام دهند تا از وضعیت شخص مطلع شوند و می توانند فاکتوری به نام آنتی بادی موجود در خون را به طور دقیق بررسی نمایید.

زمانی که شخصی به عفونت کووید-۱۹ مبتلا میشود میزان آنتی بادی در بدن شخص به عنوان یک دوز واکسن تلقی میشود اما باید بدانید که این آنتی بادی تنها در آزمایش مربوطه مشخص شده و هیچ روش دیگری برای بررسی آن وجود نخواهد داشت.

مسئله این است که آزمایش آنتی بادی برای چه کسانی مناسب است و چه زمانی انجام شود، اگر شخصی با علائم اولیه کرونا به پزشک مراجعه کند.

متخصصان با انجام تست پی سی آر وضعیت فرد را بررسی می‌ کنند تا به طور قطعی تشخیص دهند که آیا این ویروس در بدن شخص وجود دارد یا خیر.

پس از آنکه تشخیص بیماری به صورت قطعی اعلام شد اگر کرونا در بدن شخص وجود داشته باشد متخصصان از طریق دارو درمانی سعی دارند تا این عارضه را سریع‌ تر بهبود ببخشند.

اما پس از بهبودی کامل و حدود یک الی دو ماه بعد از بین رفتن این ویروس در بدن تست آنتی بادی کرونا انجام میشود و به واسطه آن پزشک تشخیص خواهد داد که آیا پادتن ناشی از این ویروس در بدن شخص وجود دارد یا خیر و گاها می توانند از این آنتی بادی برای درمان سایر بیماری ها و افراد مبتلا به کووید۱۹ استفاده نمایند.

در مراحل اولیه بیماری و زمانی که علائم کووید ظهور پیدا می‌ کند پزشکان تست آنتی بادی کرونا را روشی مناسب برای تشخیص نمی دانند به همین دلیل تست آنتی بادی تنها برای کسانی که بهبود کامل یافته اند انجام میشود.

تست آنتی بادی کرونا برای چه کسانی مناسب نیست؟

تست آنتی بادی کرونا برای چه کسانی مناسب نیست؟

زمانی که ویروس کووید ۱۹ در سراسر جهان منتشر شد پزشکان و متخصصان به‌ طور شبانه‌ روزی به دنبال روش‌ هایی برای تشخیص این عارضه بودند و سعی داشتند به تمامی افراد هشدار دهند که روش انتقال این بیماری چگونه است تا بتوانند از سلامت خود و اطرافیان به خوبی محافظت نمایند.

یکی از مهم‌ ترین آزمایشاتی که در روند بیماری کرونا انجام می‌ شد تست پی سی آر و آنتی بادی بود که معمولا پی سی آر در مراحل اولیه و به محض ظهور علائم مختلف انجام می‌ شد، اما آزمایش آنتی بادی که ممکن است تعداد اندکی از افراد آن را تجربه کرده باشند مربوط به پادتنی پروتئینی است که در بدن پس از بهبود ویروس تولید میشود.

مسئله بسیار مهمی که باید بدانید این است که تست آنتی بادی برای تمامی افراد کاربرد ندارد و گاها انجام آن کاملاً بی فایده و غیر ضروری می باشد، با این حال انجام تست آنتی بادی در چنین زمانی برای افراد مناسب نیست.

اگر پزشک به هر دلیلی بخواهد میزان آنتی بادی موجود در بدن را بررسی کند قطعا انجام تست آنتی بادی در هفته های اولیه بیماری کاربرد ندارد و پزشکان طی تحقیقات گسترده متوجه شده‌ اند که نهایتاً ۴ هفته الی ۶ هفته زمان لازم است تا آنتی بادی در بدن تولید شود.

پس باید بدانید که اگر پزشک در روزهای اولیه بیماری از شما تست آنتی‌ بادی بگیرد به هیچ عنوان این فاکتور در خون وجود نداشته و ممکن است حتی پزشک با شک و تردید نسبت به وجود این ویروس مواجه شود.

پس بهترین زمان برای انجام تست آنتی بادی کرونا گذر از ۶ هفته ذکر شده می باشد.

اما اگر پزشکان به آنتی بادی موجود در بدن افراد نیاز نداشته باشند لزومی برای انجام آزمایش آنتی بادی نخواهد بود و فرد موظف به انجام این آزمایش نمی باشد، اما اگر پزشک مجبور شود که برای ادامه روند درمان آنتی بادی را در اختیار داشته باشد در این شرایط فرد می‌ تواند این آزمایش را انجام دهد.

پزشکان و متخصصان برای دریافت آنتی بادی پس از بهبودی کامل کووید ۱۹ سعی دارند این آزمایش را بر روی افرادی انجام دهند که از سلامت کامل برخوردار باشند.

وجود بیماری‌ های زمینه‌ ای و انواع تومورهای خوش خیم و بدخیم مانع بزرگی است و پزشکان انجام آزمایش آنتی بادی را در این شرایط مناسب نمی دانند زیرا ممکن است همین آنتی‌ بادی اگر در روند درمان برای شخص دیگری استفاده شود خطر ابتلا به بیماری‌ های خطرناک تر را نیز به همراه داشته باشد.

چه زمانی باید تست آنتی بادی بدهید؟

اگر پزشکان و متخصصان بنا به دلایل مختلف در هنگام بروز کرونا و بعد از آن تست آنتی بادی را الزامی بدانند، این سوال به وجود می آید که بهترین زمان برای انجام این آزمایش چه موقع است تا پزشک بتواند به نتیجه به دست آمده اعتماد کند.

زمانی که شخصی به کوید ۱۹ مبتلا میشود حدود ۵ تا ۷ روز زمان می برد تا این ویروس در بدن از حالت نهفته خارج شده و با علائم اولیه بروز پیدا کند، هرچند که در این دوره انتقال ویروس به فرد سالم امکان پذیر است.

بهبود این عارضه نهایتا تا ۱۴ روز طول خواهد کشید اما مسئله این است که در این دوره تنها تست پی سی آر کاربرد دارد و برای تشخیص این ویروس استفاده می گردد.

اگر بخواهید تست آنتی بادی را از طریق نمونه برداری خون انجام دهید.

فرد باید پس از ابتلا به کووید ۱۹ به طور کامل بهبود پیدا کند و این ویروس در بدن شخص کاملاً غیر فعال شده و میزان پادتن ناشی از آن ترشح شده باشد.

آنتی بادی در مراحل اولیه و پس از بهبود کامل مقدار متفاوتی داشته و با علائم اختصاری گوناگون نشان داده میشود، صبور باشید تا چهار هفته از بهبود کامل فرد بگذرد و مقدار آنتی بادی به راحتی قابل تشخیص خواهد بود.

البته پادتن موجود در بدن شبیه نوعی واکسن می تواند از سلامت شخص محافظت کند.

با این حال بهتر است که برای انجام آزمایش آنتی بادی با پزشک خود مشورت کرده و در زمان دقیقی که پزشک به شما اعلام می‌ کند جهت انجام آزمایش به مراکز مربوطه مراجعه کنید.

تمامی علائم کووید-۱۹ در طی این دوره بهبود پیدا کرده و هیچ گونه آثاری از این ویروس در بدنش شخص باقی نمی ماند.

تست آنتی بادی در منزل

گاها به دلایل مختلف و تشخیص پزشک افراد موظف میشوند که پس از بهبود کامل عارضه کرونا تست آنتی بادی را انجام داده تا پزشکی از وضعیت سلامت آنها مطلع شود.

در برخی مواقع رفت و آمد برای افراد کمی سخت است و قطعاً بیماران ممکن است نتوانند به آزمایشگاه های مربوطه مراجعه کنند.

برای رفع چنین مشکلاتی آزمایشگاه های مخصوص سعی دارند تا نمونه گیری را در محیط منزل و یا محل کار افراد انجام دهند که قطعا در صورت دریافت چنین خدماتی افراد با زحمت کمتری مواجه شده و هزینه ای را که در مراکز مربوط پرداخت می‌ کنند با این شیوه صرف خواهند کرد.

آزمایشگاه های زیادی در سراسر کشور سعی دارند تا با رعایت پروتکل‌ های بهداشتی فرآیند نمونه گیری را با دقت کامل انجام داده و می توانند آزمایش آنتی بادی را برای افراد با دردسر کمتری انجام دهند و البته نتیجه آن نهایتاً ظرف چند ساعت به صورت فوری آماده شده و در اختیار فرد قرار می گیرد.

در کشور ما به دلیل شیوع بسیار زیاد کووید-۱۹ مراکز زیادی به صورت سیار اقدام به انجام آزمایشات مختلف کرده و بهتر است پیش از انجام این فرآیند از اعتبار و کیفیت کار آنها مطلع شوید.

اگر تست های مربوط به کرونا را در منزل انجام دهید، هزینه و زمان اضافه برای مراجعه به مراکز مختلف را صرف نخواهید کرد البته این اطمینان به شما داده میشود که فرایند مربوطه با دقت کافی انجام شده و نمونه ها در سلامت کامل به مراکز آزمایشگاه خواهند رسید.

از آنجا که کووید ۱۹ یکی از عوامل بیماری زا ویروسی و عفونی می باشد.

فرایند نمونه گیری کاملاً بهداشتی انجام شده تا افرادی که جهت نمونه گیری به منزل مراجعه می‌ کنند با این عارضه مواجه نشوند.

نمونه خون در دستگاه های مخصوص قرار داده میشود و تا زمانی که به آزمایشگاه می رسند هیچگونه تأثیر منفی در ساختار آنها ایجاد نخواهد شد.

تفسیر نتیجه تست آنتی بادی کرونا

تفسیر نتیجه تست آنتی بادی کرونا
تفسیر نتیجه تست آنتی بادی کرونا

زمانی که افراد آزمایشات مختلف را انجام می‌ دهند قطعا این دغدغه را قرار داشته که بر اساس نتیجه آزمایش پزشک چه تشخیصی می دهد و آیا سلامت آنها با خطر جدی مواجه است یا خیر.

با شیوع ویروس کرونا بسیاری از افراد آزمایشات مختلف را جهت بررسی این عارضه انجام داده و پزشک با بررسی نتیجه آزمایش از وضعیت افراد مطلع خواهد شد.

تست آنتی بادی کرونا یکی از روش های کاربردی برای بررسی این عارضه بوده و اگر پس از بهبود و از بین رفتن ویروس در بدن این تست را انجام دهید نتیجه تست شما مثبت شده و نشان می‌ دهد که حجم زیادی از پادتن در بدن شما وجود دارد.

زمانی که تست آنتی بادی کرونا را انجام دهید دو فاکتور اصلی با نام آی جی ام و آی جی جی مورد ارزیابی قرار می‌ گیرد تا پزشک بتواند میزان پادتن تولید شده را نیز بررسی کند.

اگر طی انجام این آزمایش فردی علائم و نشانه های ابتلا به ویروس را نداشته باشد به واسطه آزمایش سرولوژی مشخص میشود و پزشک می تواند افرادی که به عنوان ناقلین سلامت شناخته میشوند را به این واسطه شناسایی کند.

در هفته های اولیه پس از بهبود کرونا، زمانی که تست آنتی بادی را انجام می دهید معمولاً مقدار آی جی ام بیشتر بوده و به مرور زمان و گذشته هفته های بیشتر مقدار این فاکتور کمتر شده و ای جی جی نیز افزایش پیدا می کند.

با بررسی این دو فاکتور پزشک متوجه خواهد شد که روند بهبود چگونه بوده و سلامت شخص در چه مرحله ای قرار دارد.

اما اگر طی انجام تست آنتی بادی نتیجه آزمایش شما منفی شود، نشان می دهد که بدن شما هیچگونه ایمنی نسبت به ویروس کوبید ندارد و تا این لحظه فرد به این عارضه مبتلا نشده است.